icon משלוח ברכב מקורר בפריסה ארצית
icon זמינים בשבילכם בוואצאפ icon להזמנה טלפונית: 1700500414 כשר
cartהסל שלי

רק תעיפו מבט בכל האפשרויות של מגשי האירוח שלנו ומה שהם מציעים לכם. הרבה תאווה טובה תמצאו שם. אם בעתיד הקרוב או אפילו היום אתם עורכים את הכנסות או אירוע סגנון חדש, המגשים שלנו יכולים להגיע אליכם ולשמח לבבות. המאכלים טריים ומובחרים, מוכנים בקפידה ונארזים באופן כללי מהודר ומושקע.

יש מי שלא אוהב בורקסים, קרואסונים, כדורי שוקולד, גבינות ופירות טריים? אלה רק חלק מהאפשרויות של מגשי האירוח שלנו. מגשי אירוח בבאר שבע מבית פרי גנך הם כשרים למאקל כי הם פשוט טעימים, אבל הם כשרים למאכל גם בהשגת הרבנות. לבחור את האפשרויות של המועדפים עליכם ולבצע את ההזמנה של מגשי אירוח בבאר שבע. אתה יכול לקבל שירות אישי ממרכז ההזמנות הארצי.

מגשי אירוח בבאר שבע הם פינוק לכל דבר ועניין. אתם לא צריכים לעשות דבר מלבד להזמין. אנחנו נדאג לחתוך, לארוז ולשלוח לכם אוכל שיגיע אליכם במצב אידיאלי וכשהו מוכן ומזומן למאכל. הכל טעים, עסיסי ובעל מרקמים מענגים. כל כך טעים שתשכחו מה הסיבה לאירוע!

אתה צריך לעשות את זה? או אם אתה צריך לעשות את זה? אתה צריך לעשות את זה. בהבטחה. מגשי אירוח בבאר שבע ובכל הארץ הבאה כל יום ליעדם באופן אוטומטי האולטימטיבי, ויוכלו להגיע גם אליכם בהזמנה הדרך לאתר או באמצעות שיחת טלפון אחת.

אודות הכותב
יוגב ממן מנכ

נעים להכיר, אני יוגב. את “פרי גנך” הקמתי בשנת 2011 מתוך אהבה אמיתית לאסתטיקה ואירוח. כבר כמעט 20 שנה שאני חי ונושם את עולם הפירות – החל מהבחירה הקפדנית בשווקים ב-4 בבוקר ועד לעיצוב הסופי אצלכם על השולחן. עבורי, כל מגש הוא יצירה אישית. צברתי ניסיון של אלפי משלוחים לאירועים פרטיים ועסקיים, והמטרה שלי היא תמיד אחת: לייצר עבורכם את אפקט ה-WOW, תוך שמירה קנאית על היגיינה, טריות וסטנדרט שירות שלא רואים כל יום.

icon פירות היום icon משלוח מהיום להיום icon דברו איתנו
הפירות שמחכים לך במוצרים שלנו נכון לתאריך 11/06/26:
מלון
מנגו
קיווי
ענבים
אבטיח
תפוז
אננס
סברס
תות שדה
שזיף
קוקוס
דובדבן
אוכמניות
משמש
תמרים
נקטרינה
פומלה
פפאיה
רגע לפני שסוגרים הזמנה
תוספת קטנה, שדרוג גדול 🍓✨ - ניתן לבחור כמה מוצרים
0
סל קניות
העגלה שלך ריקהחזור לחנות