סושי שוקולד

מארז סושי שוקולד? כן יש דבר כזה! הזמינו משלוח פינוק סושי מתוק עד הבית! משלוחי סושי שוקולד לכל הארץ, עם תוספות טעימות ומיוחדות, היכנסו >

סושי שוקולד מפנק עד לבית

סושי שוקולד הוא השילוב בין פינוק מתוק והפתעה שבמשלוח מושלם עד לפתח הבית, מצליח תמיד לרגש אנשים. ומבין המשלוחים שאפשר להעלות על הדעת – סושי מתוק, עשוי שוקולד איכותי בטעמים עמוקים, מגולגל לצורת סושי ומגיע מעוצב מעל מגש – הדרך המושלמת להראות תשומת לב. אם אתם שולחים מחפשים למישהו בין רחוק או פינוק שותף לשעות הערב – מגש של סושי שוקולד מתוק, שכולו טעמי שוקולד נימוחים, הוא הבחירה הנכונה לכל אוהבי השוקולד. מגשי סושי שוקולד הם גם ללא ספק הבחירה המושלמת לרב רומנטי – נשאר לכם רק להכין סרט אולי טוב, לצרף למשל בקבוק יין איכותי – והנאה, מובטחת…

אז למה דווקא סושי שוקולד?

אין מי שלא אוהב לאכול סושי, זה מאכל קל – כיפי וקליל, אז זה לא מפתיע שיש קינוחי סושי. לקינוח הזה קוראים סושי שוקולד!

סושי שוקולד הוא מושג מעניין שקיים כבר זמן אבל לאחרונה הוא צבר פופולריות. סוג זה של סושי נוצר על ידי השף Nobu Matsuhisa ביפן בשנת 2009. התכנון היה להכין קינוח שיהיה קליל ולא עשיר או כבד מדי כמו קינוחים פשוטים כמו מוס או עוגה.

אנשים רבים איך מכינים גרסה משלהם לושי שוקולד. אני יכול להשתמש בשוקולד צ'יפס, אבל הם לא הביאו למרקם זה למקור המתכון. אנו מגיעים ב”פרי גנך” הצלחנו לטעם המושלם!

הסושי הזה עשוי ממרחים והוא ממש טעים מתוק: "יש לזה טעם של מוס מתוק וקרמי", כך אומרים לקוחותינו.

אז אם אתם משתוקים למשהו, או רוצים להעניק משלוח מתוק ומקורי, אז זו האופציה המושלמת עבורך.

פרי גנך מספקת משלוחי  סושי פירות  וושי שוקולד  ומשלוחי סלסלת פירות בתל אביב וברחבי הארץ, להזמנות: 1-700-500414

=

סושי שוקולד הוא קינוח יצירתי וייחודי המשלב את האסתטיקה של הסושי המסורתי עם הטעמים המפנקים של השוקולד ושאר מרכיבים מתוקים. למרות שהוא אינו מכיל דגים נאים או פירות ים כמו סושי רגיל, סושי שוקולד מחקה את המראה של גלילי סושי או ניגירי באמצעות מרכיבים מתוקים. הקינוח השובב הזה יכול להיות תוספת מהנה למסיבות או אירועים או פשוט פינוק מעניין לנסות בבית. הנה מתכון פשוט לסושי שוקולד כדי להתחיל:

רכיבים:

1 כוס אורז סושי
1 1/2 כוסות מים
1/4 כוס סוכר
1/4 כוס חומץ אורז
1/2 כפית מלח
6 גרם שוקולד מריר או חלב, מומס
מגוון מילויים ותוספות (למשל, פירות חתוכים, עוגיות מרוסקות, אגוזים, פתיתי קוקוס וכו')
הוראות:

שוטפים את אורז הסושי במים קרים עד שהמים מתבהרים. מניחים את האורז ו-1 1/2 כוסות מים בסיר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים ומבשלים 15-20 דקות, או עד שהאורז מבושל וספג את כל המים.

בסיר קטן מערבבים את הסוכר, חומץ האורז והמלח. מחממים את התערובת על אש נמוכה עד שהסוכר נמס, ואז מניחים בצד להתקרר מעט.

מעבירים את אורז הסושי המבושל לקערה גדולה ומקפלים פנימה בהדרגה את תערובת החומץ. מניחים לאורז להתקרר לטמפרטורת החדר.

הנח יריעת ניילון על מחצלת הסושי שלך כדי למנוע מהאורז להידבק. מורחים שכבה מאורז הסושי המתובל על הניילון, ויוצרים שכבה דקה ואחידה.

מטפטפים מעט מהשוקולד המומס על שכבת האורז. לאחר מכן, הוסף את המילויים שבחרת, כגון פירות פרוסים, עוגיות מרוסקות או אגוזים, לאורך קצה אחד של האורז.

בעזרת מחצלת הסושי, גלגלו בזהירות את הסושי, תוך הפעלת לחץ עדין כדי להבטיח שהגליל יהיה הדוק וקומפקטי.

לאחר השלמת הגליל, השתמשו בסכין חדה כדי לפרוס את סושי השוקולד לחתיכות בגודל ביס. אם רוצים, אפשר לזלף שוקולד מומס נוסף מלמעלה ולהוסיף תוספות נוספות.

הגישו את סושי השוקולד שלכם מיד, או צננו במקרר למועד מאוחר יותר.

אתם מוזמנים להיות יצירתיים עם המילוי והתוספות שלכם, להתנסות בשילובים שונים של טעמים ומרקמים. סושי שוקולד הוא דרך מהנה ליהנות מפינוק מתוק תוך כדי התנסות באמנות של הכנת סושי.

דמיינו שאתם מתמכרים לשילוב המעולה של סושי מתובל ושוקולד מתוק להפליא. חידוש קולינרי שמספק גם את האהבה שלכם למטבח היפני וגם לתענוגות מתוקים, סושי שוקולד הוא מעדן חדשני שהתפשט ברחבי העולם כמו אש בשדה קוצים. עם המיזוג הקולינרי המסקרן הזה שובה את ליבם של חובבי סושי וחובבי שוקולד כאחד, חשבנו שיהיה מרתק למדי לצלול לתוך עולם הסושי שוקולד. אנו מזמינים אתכם להצטרף אלינו בעודנו חוקרים את ההיסטוריה העשירה שלה, מבינים את המרכיבים המעולים שנכנסים ליצירתה, חושפים את תהליך הייצור המפורט ויוצאים להרפתקה במגוון וריאציות הטעם. כמו כן, נעמיק בפופולריות הגואה של מנה חדשנית זו, ננסה להבין מה זה בדיוק, ונחקור את העולם העצום של הסושי, תוך הרחבת אופקי החיך שלנו. כניסה לעולם הסושי שוקולד עשויה להתגלות כהרפתקה הקולינרית שלא ידעתם שאתם צריכים. בואו נצא יחד למסע העסיסי הזה, נתענג על כל פיסת ידע ופינוק שיש לה להציע.

היסטוריה

המפגש בין אומנות קולינרית יפנית לבין האהבה האוניברסלית לשוקולד הוליד מעדן חדשני בשם שוקולד סושי. שורשיו של מעדן זה קשורים היטב להיסטוריה העשירה של הסושי, שתחילתה במאה ה-4 לפנה"ס בדרום מזרח אסיה. במקור, סושי היה שיטה לשימור דגים עם אורז מותסס. לאחר מכן הוא נסע ליפן, שם התפתח לסושי שכולנו מכירים היום. עם וריאציות מקומיות של מרכיבים וטעמים, סושי הפך במהרה למצרך בסיסי בתזונה היפנית ובסופו של דבר מצא את דרכו לפינות רבות בעולם.

ההיסטוריה של השוקולד, לעומת זאת, מתחילה בתקופה המסו-אמריקאית העתיקה שבה פולי קקאו שימשו להכנת משקאות מרים. עם כניסתן של טכניקות קולינריות חדשניות, גם השוקולד עבר מספר גלגולים שהובילו למגוון וריאציות. השילוב בין סושי לשוקולד התגלה כגשר בין האמנות הקולינרית היפנית למערבית, ויצר חוויה גסטרונומית ייחודית. גרסה חדשה זו, הנקראת שוקולד סושי, מתמצתת את המורכבות והאומנות של הכנת סושי תוך שהיא מציעה טוויסט מפתיע של מתיקות מערבית. עיבוד חדשני זה של סושי משקף את ההשפעות הבין-תרבותיות של הגלובליזציה. הוא חולק כבוד להיסטוריה הנצחית של שני ענקי קולינריה תוך צעד נועז לעידן חדש של חקירה קולינרית.

מרכיבים

כל תענוג קולינרי כדאי סובב סביב איכות והרכב המרכיבים שלו. סושי שוקולד אינו יוצא מן הכלל. תערובת המרכיבים האקלקטית שלו מתגברת לשיא טעים שניתן לתאר רק כהישג קולינרי.

פולי קקאו

רכיב השוקולד מחייב שימוש בפולי קקאו מובחרים, לב טעמו העשיר והמורכב של השוקולד. פולי הקקאו האלה, שמקורם במדינות כמו חוף השנהב, אקוודור ואינדונזיה, קלויים ונטחנים כדי ליצור טעם מובחן להפליא.

סוכר וסירופ אורז

מרירות מול מתיקות מתקתקה מעניקה לשוקולד את האיזון הדרוש לו. סוכר, יחד עם סירופ אורז, עוזרים ליצור את הניגוד העדין הזה. סירופ אורז מתחבר למתיקות המאושרת ולטעם האותנטי של אורז סושי, ומוכיח טוויסט מוזר לסושי המסורתי שלכם.

יריעות אצות

דפי אצות, הידועים גם בשם נורי ביפן, מספקים את הביס לסושי. פריך, מתובל ובעל קראנץ' מלוח ים ייחודי, הנורי אוטם את השוקולד והאורז בעדינות.

פירות ואגוזים

בהתאם להעדפות הטעם, סושי שוקולד יכול לקבל אגרוף של חיוניות מפירות כמו תותים, בננות או רימונים. אגוזים כמו שקדים ופיסטוקים יכולים להוסיף מרקם פריך וטעים.

רכיבים אופציונליים אחרים

ניתן להוסיף טעמים כמו מאצ'ה או תבלינים כמו ווסאבי לפרץ נוסף של התרגשות בכל ביס. כפי שנדון בהמשך בפרק 'וריאציות טעם', אלמנטים אלה מאפשרים מגוון רחב של סוגי סושי שוקולד.

תהליך הייצור

אמנות יצירת סושי שוקולד היא ייצוג מוקפד של אומנות ועדינות קולינרית. התהליך כרוך בנכונות להתנסות ובתחושה של פתיחות מחשבתית מבחינת מיזוג טעמים מוזרים. השילוב של שוקולד מתוק ואלמנטים מלוחים של סושי, המשלימים להפליא זה את זה, הוא הרפתקה בפני עצמה.

הכנת שוקולד

תהליך הייצור מתחיל בהכנת שוקולד. פולי קקאו משובחים נבחרים בקפידה, ואז קלויים, נטחנים ומכווצים כדי ליצור בסיס שוקולד חלק כמשי. סוגי שוקולד מריר, חלב ולבן מציעים רמות שונות של עושר ומתיקות כדי להתאים לפלטות העדפות מגוונות. שוקולד זה מקורר מוצק, ולאחר מכן מגורר דק או מגולח.

מגלגלים את הסושי

במקביל, מכינים אורז סושי ריחני ומעט מתוק, לעתים קרובות באמצעות סירופ אורז למתיקות במקום תערובת החומץ המסורתית. לאחר מכן מצמידים את השוקולד המקורר והפרוס לאורז סושי דביק מוכן, שנמרח על דף אצות נורי, מרכיב ייחודי בסושי. הסדין עם המרכיבים מגולגל בזהירות באמצעות מחצלת במבוק, כלי מפתח בהרכבת סושי.

חיתוך ועיצוב

לאחר שנוצר גליל הדוק, הגיע הזמן לחתוך. חיתוך חד ומדויק חיוני כאן לשמירה על שלמות כל חתיכת סושי. סושי שוקולד יכול להיווצר בצורות ובגדלים שונים, תוך שהוא שואב השראה מסגנונות מסורתיים של ניגירי ומאקי סושי.

ציפוי פירות ואגוזים

הסושי מוכן עכשיו להתלבש עם תוספות. פירות טריים מספקים חמצמצות מרעננת לסושי השוקולד העשיר, בעוד אגוזים מוסיפים גורם פריכות מרגש. ניתן להשתמש באופן יצירתי במנגו בשל, פירות יער חריפים, שקדים קלויים מעושנים או אפילו טראפלס אקזוטיים כדי להעצים את חוויית הסושי בשוקולד.

מצגת וציפוי

לבסוף, כל פיסת סושי שוקולד מונחת בקפידה על מגש ההגשה. בשילוב עם רטבים צוננים או מטבלי פירות תואמים, סושי השוקולד מוכן להגשה. טעמו המלוח מעט של האורז, העושר העז של השוקולד, הזינג מהפירות הטריים והקראנץ' מהאגוזים יוצרים יחד סימפוניה של מרקמים וטעמים, ויוצרים באמת חגיגה מפנקת לחושים.

וריאציות טעם

סושי שוקולד מענג את החושים עם מגוון רחב של וריאציות טעם. הרבגוניות המתנשאת של השוקולד ממלאת כאן תפקיד חיוני, ומאפשרת שילובים רבים שיתאימו למגוון רחב של חיך. סוג השוקולד שבו משתמשים יכול לשנות באופן דרמטי את פרופיל הטעם של הסושי.

סושי שוקולד מריר

סושי שוקולד מריר הוא פינוק לאנשים שמעריכים את הסימפוניה המרירה-מתוקה של הקקאו. עם אחוז קקאו בדרך כלל מעל 70%, זו גרסה ידידותית יותר למבוגרים. טעם הקקאו בעל הגוף המלא חודר למתיקות, ומספק תחושת טעם מתמשכת.

סושי שוקולד חלב

סושי שוקולד חלב אהוב על מבוגרים וילדים כאחד, ומציע טעם עדין וקרמי יותר בהשוואה למקבילו הכהה. הנטיות החלביות החלביות החלקות והמתוקות הופכות אותו לנעים קהל.

סושי שוקולד לבן

סושי שוקולד לבן, עם טעם קרמי עשיר ומתיקות רכה, הוא בחירה מושחתת. זהו פרטנר מושלם לפירות חריפים כמו פטל או תותים, ויוצר ניגודיות טעמים מענגת.

מאצ'ה שוקולד סושי

סושי שוקולד מאצ'ה מוסיף טוויסט בלתי צפוי, ומשלב בצורה גאונית את מסורת התה היפני עם אומנות שוקולד. טעם המאצ'ה המעט מריר ואדמתי משתלב היטב עם מתיקות השוקולד, ומציע חווית טעם ייחודית המזכירה טקסי תה יפניים.

סושי שוקולד עם פירות וסושי שוקולד אגוזים

למי שמחפש שילובים הרפתקניים יותר, וריאציות עם פירות מוסיפות טעם עסיסי לסושי שוקולד. סושי שוקולד אגוזי, לעומת זאת, מציע הפתעה קראנצ'ית בתוך הפינוק החלק והקטיפתי. התנסות בווריאציות טעם אלה חושפת את הרבגוניות המדהימה של סושי שוקולד, ומדגימה את הפוטנציאל שלו לשרת קהל עולמי עם העדפות טעם שונות.

הפופולריות

הטרנד העולה של סושי שוקולד התעצם בשנים האחרונות. חובבי קולינריה המעוניינים לנסות טעמים חדשים ויוצאי דופן שבויים בשילוב האוונגרדי של שוקולד וסושי. הפופולריות הגוברת של המעדן הזה לא מוגבלת רק לישראל – זו תחושה שמורגשת בכל העולם.

את הפופולריות המשגשגת של סושי שוקולד ניתן לייחס באופן חלקי לרשתות החברתיות. שיתוף גרפיקה של אוכל מושך ויזואלית הפך לנורמה, וההגשה הייחודית של סושי שוקולד אכן מושכת את העין. מאינסטגרם ועד בלוגים של אוכל, יוצרים לא מחמיצים הזדמנות להציג את הקונדיטוריה המרגשת הזו. פוסטים על הזיווג החדשני והמוזר לכאורה של שוקולד עם מרכיבי סושי מגיעים למיליוני צופים וטרנדים יותר ויותר ברשתות החברתיות.

גם התמיכה במנה על ידי סלבריטאים שונים הגבירה את הבולטות שלה. שפים ידועים שמעצבים את המעדן בתוכניות ריאליטי, או סלבריטאים שנצפו נהנים מהסושי המתוק, הגדילו את מעמדו באופן אקספוננציאלי.

בשל הפופולריות הגואה שלה, מסעדות יוקרה החלו לכלול סושי שוקולד בתפריטי הקינוחים שלהם. למרות שזה אולי נשמע מוזר בהתחלה, השבחים פה אחד של לקוחות ומבקרים נותנים תוקף להחלטה. אירועים מיוחדים וחגיגות בישראל החלו גם הם להציג סושי שוקולד בשל הקסם היוקרתי והטעמים הרב שכבתיים.

בעיקרו של דבר, סושי שוקולד תופס דריסת רגל משמעותית בעולם קינוחי הגורמה. ככל שהפופולריות שלו עולה, הרבה יותר אנשים מוכנים לצאת מאזור הנוחות שלהם כדי לחוות את חליטת השוקולד הייחודית הזו. הטרנד הזה, כאמור, לא מוגבל רק לסושי השוקולד המריר הקונבנציונלי, אלא גם מתרחב לווריאציות המרגשות שלו כמו סושי חלב, לבן, מאצ'ה ושוקולד עם פירות.

מה זה בכלל סושי שוקולד?

סושי שוקולד, מסקרן ככל שהשם מרמז, הוא קינוח מפואר שכבש את עולם הקולינריה בסערה. קינוח זה מספק חוויית פיוז'ן לחושים, עם מתיקות וחלקות של שוקולד בשילוב עם ההיבטים החריפים והמלוחים לעתים קרובות של סושי מסורתי.

הגדרה ומושג

מבחינה קונספטואלית, סושי שוקולד הוא מנה מענגת שבה שוקולד מחליף את הדג הנפוץ בסושי מסורתי, בעוד שאר המרכיבים עשויים להישאר זהים. זהו טוויסט אקסצנטרי למנה היפנית בת מאות השנים. המרכיבים העיקריים של סושי – אורז עם חומץ ואצות ים (נורי) – פוגשים את העולם המענג של שוקולד בלגי וקונדיטוריות מערביות.

סושי שוקולד כקינוח

בעוד סושי הוא התענג באופן מסורתי כמו מנה עיקרית או מתאבן, סושי שוקולד באופן טבעי נופל לתוך סוגר של קינוחים. זהו פינוק למי שמחפש חווית קינוח הרפתקנית או פשוט לשילוב האקסצנטרי של שוקולד וסושי.

פרזנטציה ואלמנטים אמנותיים

כמו כל סושי מסורתי, סושי שוקולד לא מתפשר על פרזנטציה ואלמנטים אמנותיים. המשיכה החזותית שלו, המשקפת את העיצוב העגול או בצורת קופסה של סושי מסורתי, היא לעתים קרובות הצעד הראשון בחוויה החושית. שכבות המרכיבים המרובות, המסודרות בקפידה, מוסיפות גם הן לסיפוק החזותי, ומכאן הופכות אותו לקינוח מפתה מבחינה ויזואלית.

מיזוג של תרבויות יפן ומערב

כפי שנדון גם בפרק 'היסטוריה', הסינתזה של טכניקות קולינריות סושי מזרחיות עם מרכיבים דקדנטיים מערביים, בעיקר שוקולד, מביאה לפיוז'ן ייחודי הפונה לבלוטות טעם מגוונות.

היתרונות הבריאותיים של סושי שוקולד

לבסוף, בהתחשב בנוגדי החמצון שבשוקולד מריר וביתרונות הבריאותיים של אורז ופירות המשמשים בדרך כלל לסושי, סושי שוקולד יכול למעשה להיות אפשרות קינוח בריאה יותר. הדרך החדשנית שלו לשלב מרכיבים מספקת לא רק טעם שונה להפליא, אלא גם חלופה מזינה לקינוחים כבדים ומפנקים בדרך כלל.

סוגי סושי שקיימים בעולם

העולם הקולינרי של הסושי הוא רחב ומגוון, כל סוג מאופיין בהכנות וחומרי גלם ייחודיים. הרגע גירדנו את פני השטח כשדיברנו על סושי שוקולד, אבל בואו נצלול עמוק יותר לתוך הסושי המסורתי שכולנו מכירים ואוהבים.

סושי מסורתי

סושי מסורתי, או ניגיריזושי, הוא סידור פשוט של פרוסת פירות ים נאים או מבושלים על תלולית של אורז חומץ עם אולי מעט ווסאבי. חשבו עליו כעל חוויית הסושי המובהקת, המוערכת בזכות הטוהר והפשטות שלה.

ניגירי סושי

ניגירי הוא בדרך כלל סושי בכבישה ידנית הכולל תלולית אורז מלבנית ומעליה מרכיבים שונים. דגים טריים הם בחירה קלאסית, אבל האפשרויות יכולות לנוע בין ביצה מבושלת לבשר בקר צרוב.

מאקי סושי

מאקי סושי מתייחס ללחמניות סושי בהן אורז, ומילויים שונים עטופים באצות. אלה הם לעתים קרובות מה שאנשים מדמיינים כשהם חושבים על סושי. המגוון רחב, החל מלחמניות ארוזות בירקות ועד לאלה המעוטרות ברסיסי דגים טריים מפוארים.

טמאקי סושי

סושי טמאקי לובש צורה של קונוס, עם האצות מבחוץ, והמרכיבים נשפכים מהקצה הרחב. הלחמניות גדולות יותר, כמעט מזכירות בוריטו סושי ונאכלות בדרך כלל ביד.

צ'יראשי סושי

סושי צ'ירשי הוא קערת הסושי המפורקת. זוהי קערה של אורז סושי, ומעליה חתיכות מפוזרות של דגים באיכות סושי ומרכיבים אחרים כמו ירקות או ביצים, החוגגים את הטעמים הרעננים והתוססים של המרכיבים.

אינארי סושי

סושי אינארי כולל אורז סושי ממולא בכיסים של אינארי, או עור טופו מתובל ומבושל. סוג זה של סושי הוא לרוב מעט מתוק, ומוסיף ממד יוצא דופן אך מענג לחוויית הסושי המסורתית.

פוטומאקי סושי

סושי פוטומאקי הוא רול גדול יותר, בדרך כלל ממולא במרכיבים מרובים, מירקות ועד דגים מבושלים, ומציג חתך רוחב יפהפה כשהוא פרוס. הוא מציג תערובת מענגת של טעמים ומרקמים בביס אחד.

מהסושי המסורתי ועד לעיבודים העכשוויים שלו כמו סושי השוקולד הדקדנטי, צורת האמנות הקולינרית היפנית הזו לעולם לא מצליחה למשוך ולרתק חובבי אוכל ברחבי העולם.

השוואה בין סוגים שונים של סושי

בואו נשווה כמה מגרסאות הסושי הפופולריות מבחינת מוצא, מרכיבי מפתח ופרופילי טעם. זה גם יעזור לנו להבין טוב יותר מה גורם סושי שוקולד להתבלט.

סוג הסושי מקור מרכיבים עיקריים פרופיל טעם
ניגירי סושי יפן אורז, דגים/פירות ים רענן ועדין עם טעמים עדינים של הים
מאקי סושי יפן אורז, אצות, דגים/ירקות משתנה, יכול להיות קל ורענן או עשיר ומלוח
אינארי סושי יפן אורז, שקיות טופו מטוגנות מתוק ומלוח
סושי שוקולד השראה גלובלית/יפנית שוקולד, אורז, פירות/אגוזים מתוק, עשיר ומשביע, עם מיזוג טעמים ייחודי

 

שאלות נפוצות

התעמקו בעולם המרתק של סושי השוקולד בעזרת השאלות הנפוצות הבאות:

  • איך הטעם של סושי שוקולד משתנה עם סוגים שונים של שוקולד?
    הטעם של סושי שוקולד יכול להשתנות באופן משמעותי בהתאם לסוג של שוקולד בשימוש. לסושי שוקולד מריר פרופיל טעמים עמוק ועשיר; סושי שוקולד חלב מתוק וקרמי; לסושי שוקולד לבן יש טעם עדין ועדין; סושי שוקולד מאצ'ה מציג טעם תה ייחודי עם שמץ של מרירות. טעמים משתנים אלה מציעים חוויה ייחודית לחיך בכל ביס.
  • האם סושי שוקולד הוא בחירה פופולרית ברחבי העולם?
    בהחלט. סושי שוקולד חווה עלייה דרמטית בפופולריות ברחבי העולם, בעיקר בשל נוכחותו ברשתות החברתיות, חסויות של ידוענים והכללה בתפריט של מספר מסעדות גורמה. הוא מוגש בדרך כלל גם במהלך אירועים מיוחדים וחגיגות, מה שמוסיף לפופולריות העולמית שלו.
  • אילו סוגים נוספים של סושי קיימים בעולם?
    בנוסף לסושי שוקולד, עולם הסושי כולל מגוון סוגים כמו סושי מסורתי, סושי ניגירי, סושי מאקי, סושי טמאקי, סושי צ'יראשי, סושי אינארי וסושי פוטומאקי. לכל סוג סושי יש שיטת הכנה, מרכיבים וטעם ייחודיים, מה שהופך את הסושי לבחירת אוכל מגוונת ומרגשת.
  • אילו מרכיבים ייחודיים משמשים לייצור סושי שוקולד?
    ייצור סושי שוקולד כרוך בשילוב ייחודי של אלמנטים מהמטבח היפני והמערבי כאחד. המרכיבים העיקריים כוללים פולי קקאו, סוכר, סירופ אורז, דפי אצות (הידועים גם בשם נורי), ומגוון פירות ואגוזים. מרכיבים אלה נבחרו בקפידה כדי לאזן את הטעם המתוק של שוקולד עם אלמנטים מלוחים של סושי מסורתי.
אהבת? נא לדרג
דירוג החנות:
5 מתוך 250 ביקורות

סניף בעיר סושי שוקולד | פרי גנך

כתובת החנות:

טלפון: 1-700-500-414